Αρχική Σελίδα

shanghai Guangsu Manufacture Co.ltd

Μερικές λέξεις για μας
1

shanghai Guangsu Manufacture Co.ltd

Τα σαγκάη-πλαστικά μηχανήματα που κατασκευάζουν τη Co., ΕΠΕ βρίσκονται στο πάρκο επιστήμης και τεχνολογίας Songjiang της Σαγκάη, με μια συνολική έκταση 238 στρεμμάτων. Η μεταφορά της είναι πολύ κατάλληλη, τοποθετημένος στην οδό ταχείας κυκλοφορίας Σαγκάη-Hangzhou και τον ίδιο αυτοκινητόδρομο τρία στο λιμένα εξόδων, και είναι δίπλα στην πόλη της γραμμής 9 μετρό πανεπιστημίου της Σαγκάη και της Σαγκάη τερματικό - Σταθμός Xincheng Songjiang.
  Η επιχείρηση πρέπει να τηρήσει με συνέπεια τη «ποιοτικά προϊόντα, επιχειρησιακή φιλοσοφία υπηρεσιών αστεριών», «ελαφριά πλαστική» μηχανή σχηματοποίησης εγχύσεων καρτών για της υψηλό - ποιότητα, αποδοτικός, πλεονεκτήματα εξοικονόμησης ενέργειας που είναι γνωστά στη βιομηχανία Τύπου. Τα κύρια προϊόντα του περιλαμβάνουν τη σειρά της GM ποσοτικής μηχανής σχηματοποίησης εγχύσεων αντλιών, τη σειρά σερβο μηχανών GSV σειράς HS μηχανών σχηματοποίησης εγχύσεων εξοικονόμησης ενέργειας και μεταβλητών μηχανών σχηματοποίησης εγχύσεων ενέργεια-ακρίβειας που κυμαίνονται από 50 τόνους ως 2.000 τόνους, τον όγκο εγχύσεων από 30 γραμμάρια ως 10.000 γραμμάρια 40 ειδών μηχανών σχηματοποίησης εγχύσεων προδιαγραφών και τα σχετικά βοηθητικά μηχανήματα, φόρμες, και έχουν τους υψηλής ποιότητας προμηθευτές συνεργατών και την εκτενή εμπειρία στις πλαστικές φορμάροντας περιφερειακές μονάδες προϊόντων. Ετήσια παραγωγή περισσότερων από 3.200 μηχανών σχηματοποίησης εγχύσεων, δίκτυο πωλήσεων σε όλη τη χώρα ενώ τα προϊόντα έχουν εξαχθεί στην Ευρώπη, την Κεντρική Αμερική, τη Μέση Ανατολή, τη Νοτιοανατολική Ασία και την Αφρική, όπως η Ρωσία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, Ρουμανία, Τουρκία, Ινδία, Συρία, Ιράν, το Μιανμάρ, Νιγηρία, Καμερούν περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές, καθώς επίσης και ικανοποιούν τις ανάγκες της διάφορης επεξεργασίας προϊόντων βιομηχανιών, η επιχείρηση έχει αναπτύξει τα αιώνια πλαστικά που επεξεργάζονται τους βοηθητικούς προμηθευτές εξοπλισμού και τους κατασκευαστές φορμών για να ικανοποιήσει ανάγκη ποικίλης επεξεργασίας προϊόντων. Η εισαγωγή των ξένων εταιρειών μια μεγάλη έκταση των προηγμένων CNC επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρων για να εξασφαλίσει άριστο ποιοτικό φως πιέζει, και στον πρώτο λόρδο μέσω των iso9001-2000 προτύπων πιστοποίησης ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης και της πιστοποίησης CE.
  Η επιχείρηση θα ακολουθήσει «τον προσανατολισμένο στην τεχνολογία, διοικητική καινοτομία, ποιότητα πρώτα, πελάτης πρώτα» πλησιάζει, συνεχίζει να αυξάνει τις νέες προσπάθειες ανάπτυξης προϊόντος, που εστιάζουν στην ανάπτυξη του κύριου εσωτερικού επιπέδου και να προφθάνει το παγκόσμιο προηγμένο επίπεδο μιας σειράς νέων προϊόντων, να το αφήσει να είναι το σημείο της επιχείρησής μου νέο φωτεινό της οικονομικής ανάπτυξης. Επίσης εισαγμένος στη διαχείριση και τον ποιοτικό έλεγχο μια σειρά νέων πρωτοβουλιών να ενισχυθεί η συνεργασία με τα γνωστές εσωτερικές και ξένες ερευνητικά κέντρα και τις επιχειρήσεις, καλοχτισμένο «ελαφρύ πλαστικό» εμπορικό σήμα, να βελτιώσει την ικανοποίηση χρηστών. Το ολόκληρο προσωπικό μας κάτω από την ηγεσία του διοικητικού συμβουλίου της επιχείρησης, που καθορίζεται στη μεταφορά το «ενότητα, αλήθεια-επιδίωξη, αφιέρωση, καινοτομία, πνεύμα εξερεύνησης», για να χτίσει την επιχείρηση για τις εσωτερικές πρώτης τάξεως γνωστές επιχειρήσεις. Ευχαριστούμε ειλικρινά όλους τους φίλους της υποστήριξης και της αγάπης, και θερμά τους ευπρόσδεκτους πελάτες για να μας επισκεφτούμε!
  Τα πλαστικά μηχανήματα, δημιουργούν το φωτεινό μέλλον. Καλωσορίζουμε τους ξένους επιχειρηματίες για να επισκεφτούμε τον οδηγό, δεν θα διαθέσουμε καμία προσπάθεια να παρέχουμε στους πελάτες τις περιεκτικότερες, επαγγελματικότερες, πιό λεπτομερείς υπηρεσίες για να κερδίσουμε τη νέες εμπιστοσύνη και την υποστήριξη πελατών.
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : GS

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 14000000-16000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2004

Εξαγωγή pc : 40% - 50%

ιστορία της εταιρίας

shanghai Guangsu Manufacture Co.ltd

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: No.888, Kungang Rd, Sci Songjiang. & Τεχνολογία. Πάρκο, Σαγκάη, Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας

Διεύθυνση Εργοστασίου:No.888, Kungang Rd, Sci Songjiang. & Τεχνολογία. Πάρκο, Σαγκάη, Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας